Send os en e-mail. OBS! Ikke bordbestillinger! Til Kontakt Til Barkortet Til Om Y's Til Y's i pressen Til Hvor er vi? Til Kreeret til dig!
Til forsiden af ys-cocktail.dk
Ys Copenhagen Ys Copenhagen Cruzan Rom - Fra St. Croix og produceret siden 1760
Anbefal Y's til en ven
Månedens drink
Månedens øl
Y's top 10
Nyheder på Y's
Hold dig opdateret om hvad der sker på Y's! Her kan læse og se om forskellige nyheder, events og sjove happenings som du kan opleve på Y's. Men, husk, at selvom det ikke står her, sker der alligevel altid noget specielt på Y's - hver aften!

Læs også om Ys i Pressen her »

Nyhed inlagt: 20-06-2010
Danmarks Mesterskabet i Cocktail 31/05-2010
Yvonne og 2 bartender fra Y´s cafe og Cocktailbar deltog i det flotte arrangement på Fox Hotel afholdt af DBL. Yvonne modtog en 9 plads for sin cocktail La Madre (tilegnet Yvonne´s mor). Yvonne vandt desuden en pokal for den flotteste pynt i konkurrencen.

Det var også en stolt Yvonne Kuback, der ved prisuddelingen, blev kåret som æresmedlem for Dansk Bartender Laug. Udnævnelsens blev begrundet med Yvonnes 20 års deltagelse og som den person der har inspireret flest bartendere til konkurrence i DBL. Igennem årene har det betydet at 2 bartender fra Y´s Cafe og Cocktailbar Y´s Café og Cocktailbar - Cachaca Ypioca Cocktail Konkurrence 12/5-2010har vundet Junior DM og sendt til Singapore og at 1 bartender har vundet DM og sendt til VM i Las Vegas. Alle disse rejser er betalt af vores gode sponsorer.
Nyhed inlagt: 20-06-2010
Cachaca Ypioca Cocktail Konkurrence 2010 12/5
Jakob og Louise deltag i Ypioca´s cocktail konkurrence på Karriererbar på Flæsketorvet.Y´s Café og Cocktailbar - Cachaca Ypioca Cocktail Konkurrence 12/5-2010

Vores cocktails:

Cachaça Passion
- af Jakob Pedersen
1 frisk passionsfrugt.
8-10 basilikumblade.
7 cl. Cachaça.
2 cl. passions sirup.
3 cl. blodappelsin.
1 kvart lime.

Flag of Ypióca´s - af Louise Hjernø
Cocktailen kommer til at have samme elementer som det brasilianske flag. Grøn i bunden, gul i toppen, en stjerne på siden med en blå kugle.
Opskrift:
4 cl. Cachaca, Ypióca Prata
1 cl. Ginger og Lemongrass Sirup, Bottlegreen
Frisk lime juice.
Gul frugt farve
Frisk mynte
2 skeer marmelade: ”Passion og Kokos” af Nicolas Vahé.
Fremgangsmåde:
Cocktailen skal blendes over 2 omgange.
Pynt: Kugle udskåret fra æble og vendt i curacao. Og stjernefrugt.
Nyhed inlagt: 20-06-2010
Lancering af Phil Morrison nye danske tobak mærke Rög 28/4
Alle bartenderne fra Y´s Cafe Og Cocktailbar blev inviteret til et brag af en god fest da Phil Morrison lancerede det nye danske tobaks mærke Rög. Festlokalet bestod af fri bar, stort forhøjet rygelokale af glas, med udsigt til scenen, og stort dansgulv, hvor alle blev underhold af DJ Steen Bay, Hej Matematik og Alexander Brown & Morten Hampenberg feat. Yepha. Vi takker for en god fest og en god cigaret.
Nyhed inlagt: 20-06-2010
Y´s Café Og Cocktailbar i Smag Og Behag fra d. 1/4
I hver udgave af magasinet Smag Og Behag vil der i de næste mange måneder være en illustration af en de mange cocktails Y´s Café og Cocktailbar har på kortet. Der vil også være en opskrift som den interesseret og kompetente læser kan give sig i kast med. Måske et lille indslag til sommerfesten.
Gamle nyheder  Nyheder 2009  Gamle nyheder
Nyhed inlagt: 03-10-2009
Kulturnat 09/10/09
Vi er igen i år centrum af kulturnatten ved Nørreport. Kig ind og nyd en af vores mange dejlige varme drikke. Vi kan f.eks. friste med en skøn Irish Coffee, en spændende Y´s Hot Coffee og en lækker Lumumba. Festen kan også sættes i gang med vores helt egen Kultur-Cocktail kreeret til lejligheden.
Nyhed inlagt: 03-10-2009
Halloween 16/10/09
Y´s Café og Cocktailbar - Halloween 16/10/09Denne fredag står i uhyggens tegn. Spindelvæv og udklædt personale vil danne rammen om en festlig Halloween. Vi kreerer en speciel Halloween-Cocktail til denne spændende aften og alle udklædte gæster får den gratis ved køb af første drink. Den mest skræmmende forklædning vil blive kåret kl. 23.00 og vinderen vil modtage en flot gave. Velkommen!
Nyhed inlagt: 03-10-2009
J-Dag på Y´s Café og Cocktailbar 30/10/09
Y´s Café og Cocktailbar - J-Dag på Y´s Café og Cocktailbar 30/10/09Ho Ho julen er på vej, bjælderne ringer og Y´s nissepigerne bringer, efter traditionens tro, julebryggen påny. Igen i år vil vi holde vores festlige sneøls-dag. Alle bartender er klædt ud og vi kåre årets julenisse. Tuborgs nissepiger kigger forbi med deres Sneøl og giver en gratis omgang mellem kl. 21-23.00. Nissemænd og nissepiger vil titte frem så husk at reserver bord i vores åbningstider på telefon: 33 14 20 44.
Nyhed inlagt: 03-10-2009
Promotion tur med Cointreau til Paris 14/09/09
Yvonne Kubach blev inviteret af Maximum til promotion tur, med Cointreau i Paris, sammen med andre førende, og inspirerende kvindelige bartender fra Norden. Alle gæster blev indlogeret på Mama Shelter, som er et af de meget omtalte hoteller i Paris. Dagen efter var der fremvisning på den flotte Cointreau fabrik i Angers, hvor der var undervisning i at lave Cointreaupolitan. Der blev også mulighed for at bartenderne kunne vise hvilke gode cocktails de kunne lave med Cointreau. Under rundvisningen fik Yvonne blandt andet den ære at møde den 88-årige Mr. Cointreau. Samme aften blev alle inviteret til et Dita Von Treese´s show, hvor Dita bl.a. viste hvordan man elegant kan svømme rundt i et forstørret cocktailglas fyldt med lilla vand. Super frækt. Yvonne Kubach takker Maximum og Cointreau for et utroligt lærerigt arrangement.
Nyhed inlagt: 03-10-2009
Danmarks Mesterskabet I Cocktail 2008
Medarbejder fra Y´s Café og Cocktailbar troppede, med Yvonne Kuback i spidsen, som altid talstærkt op til Danmarks Mesterskabet i Cocktail. Cocktail opskrifterne var forud for mesterskabet blevet godkendt af Dansk Bartender Laug og blev indenfor skrappe regler for mixologi accepteret til videre konkurrence. Med cocktailen "Desert" kom Yvonne Kuback i finalen og vandt en flot 3. plads. Inspirationen Yvonnes cocktail er fundet på en eksotisk rejse til Dubai, hvor en rødvins-cocktail faldt i hendes smag. Yvonne Kuback´s cocktail "Desert" udfordrer smagssanserne med friskheden fra granatæblerne og hyldeblomsterne med de fyldige undertoner fra kakaoen og rødvinen. Udover Yvonne Kuback´s flotte placering, kan Y´s være stolte af Theis Norlin. Theis Norlin blev vinder af den Tekniske Pris for udførelsen af hans cocktail og fik en 2. plads i Junior Mesterskabet.
Nyhed inlagt: 03-10-2009
Nordiske Mesterskab d. 28/5/09
Y´s Café og Cocktailbar - Nordiske Mesterskab d. 28/5/09Y´s Cafe og Cocktailbar var repræsenteret i finalen i det Nordiske Mesterskab i Oslo, efter at havde været blandt de 3 bedste cocktails i Danmark. Konkurrencen blev afholdt af Absolut Vodka med fokus på de nordiske ingredienser og branding. Bag kreationen står Barchef louise Hjernø med cocktailen "A´tail from Denmark", med smag af rabarber, kirsebær, og er skrejf af Absolut kurant og Vanilje. Louise Hjernø modtog en flot 3. plads i det Nordiske Mesterskab og blev den bedst placeret dansker.
Gamle nyheder  Nyheder 2008 + 2007  Gamle nyheder
Nyhed inlagt: 24-10-2008
Halloween!
D. 31/10 holder vi Halloween-fest. Alle som er klædt ud får en gratis halloween-drink, når de køber den første drink el. Al personale er klædt ud og Ys vil være fyldt med spindevæv. Den bedst udklædte vil blive kåret kl 23.00 og vil få en flot gave. Velkommen!
Nyhed inlagt: 24-10-2008
Sneøl på Ys - igen!
Igen i år vil vi holde vores festlige sneøls-dag. Alle bartender er klædt ud og vi kåre igen i år årets julenisse. Tuborg kommer forbi med deres sneøl og giver en gratis omgang mellen kl. 21-23.00.
Husk at reservere bord på tlf. 33142044.
Velkommen til årets første sne :- )
Nyhed inlagt: 24-10-2008
Øl-konkurrence
Øl-Bartender har været til en intern konkurrence på Ys. Vinderen blev Theis.
Nyhed inlagt: 08-05-2008
Rygning tilladt på Ys
Fra og med nu er det officielt tilladt at ryge på Ys.
 
   
Den klassiske Mojito på Y's Copenhagen - Københavns bedste! Nyhed inlagt: 16-04-2008
• Nyt Mojito-kort på Ys
I samarbejde med Pernod Ricard kreerer Ys et helt nyt og spændende Mojito-kort som præsenteres sidst i april 2008. Alle Mojito-elskere - og andre - kan glæde sig til hele 8 nye og friske Mojitos som Ys regner med bliver sommerens hit.

Nyhed inlagt: 16-04-2008
• DM i sød cocktail
DM i sød cocktail startde i februar og 8 bartendere fra Ys stillede op. Der var 8 ud af 32 bartendere der ville gå videre fra de indledende runder: Natja Bredbo og Kenneth Brewaeys gik videre i juniorkonkurrencen og Yvonne i konkurrencen for seniorer, det vil sige at ud af 8 bartendere gik 3 fra Ys videre - ikke mærkeligt vi var stolte! Det var første gang i D.B.L.s historie at 2 juniorbartendere fra samme sted, skal dyste om den flotte præmie. Kenneth vandt og skal nu 10 dage til Singapore på bartenderskole med alt betalt. TILLYKKE!!!
Nyhed inlagt: 16-04-2008
Gran Marnier
Gran Marnier-konkurrencen blev også holdt i februar hvor 7 bartendere dystede. Ludvig fra Ys fik en flot 2. plads og vi siger tillykke!
Nyhed inlagt: 16-04-2008
Ys blandt Danmarks bartenderelite - igen!
Ypioca-konkurrence - Y's Copenhagen Den 25 marts blev vi invitereret til Ypioca-konkurrencen hvor vi skulle indsende opskrifter og Nønne, Kenneth Jensen, Kenneth Brewaeys og Yvonne blev udtaget. Præmien var en rejse for 2 personer til Brasilien med alt betalt - værdi 20.000 kroner!
30 var blevet udvalgt og Yvonne fik en fælles .1 plads og da dommeren måtte ud i omsmagning fik Yvonne kun 2. pladsen. Surt show men igen 3 måneder hvor Ys ligger blandt Danmarks bartenderelite! Så flot!
Opskrift på drink af Yvonne Kubach
 Klik her for at se billeder fra konkurrencen»
Nyhed inlagt: 16-04-2008
Calvados i Normandiet og Italien i juni
Næste opgave er Kenneth Brewaeys der skal til Normandiet og konkurrere med Calvados. Opgaven er Edens Have fra forskellige malerier lav en drinks som svarer til en kunsteren. Yvonne fik sidste år en 11. plads så der er forventninger om minimum en 10. plads.
Held og lykke, Kenneth!

Ys ejere, Yvonne og Brian, er meget stolte over de flotte placeringer og selv på TV 2 news kunne man se Yvonne fælle en tåre.

Italien kører også en konkurrence som skal bestå af varme drikke. Det er i juni så endnu en udfording er på vej til Ys dygtige bartendere.
Nyhed inlagt: 15-10-2007
"Absolut bedst"
Næste cocktailkonkurrece var Vin og Sprit med produktet Absolut Ruby Red. Her vandt Yvonne førstepladsen og Kristian blev nr. 3 ud af 50 opskrifter.

Super år for Y's - vi er rigtig stolte!
Nyhed inlagt: 15-10-2007
Fremgange for Y's personale!
Juli måned holdt Belvedere en Danzka kokurrence med Danzka Raz hvor Kenneth Jensen og Sunna blev udtaget. Kenneth blev nr 4 og kvalificerede sig til Nordisk Mesterskab i Stockholn med produktet Maria Bizard. Her blev Kenneth bedste dansker og kvalificeret sig til VM i Frankrig december 2007
Nyhed inlagt: 15-10-2007
Endnu en sølvmedalje!
I marts måned fik Yvonne endnu en sølvmedalje til samlingen til DM i Bella Center. Denne gang havde første- og anden pladsen samme point, og for at finde en vinder, samlede man alle dommers helhedsindtryk og Yvonne tabte med 2 point.

Yvonne vandt også vandrepokalen fra Monin som bedst placeret cocktail med Monin-produkter i. Samtidig blev Kristian og Casper fra Y's udtaget af 18 bartender til Nordisk Mesterskab med mad og cocktail med Remy X.O.I.

Vi siger samtidig tak for hjælpen til Konditor Bo Johansen fra Johansen Bageri og Bo og Lisbeth fra Restaurationen for deres store hjælp til konkurrencen.Ys Copenhagen

© Ys Copenhagen
Desiged for the web by Webzell 2005-2010
webzell.com